Kielivalinta

Valitse kieli: suomeksi på svenska in english

Haku

  

Tietoa palvelusta

 Tekstin koko: a a a a  Tekstiversio   

Murupolku

ksshp.fi » Sairaalat ja yksiköt » Keski-Suomen keskussairaala » Lasten vastuualue » Lastenosasto 1

Sisältö

« Takaisin edelliselle sivulle

2.1.2014

Vanhempien osallistuminen hoitoon ja ruokailu

Sairaalassa ollessaan lapsi / nuori tarvitsee läheisen ihmisen tukea ja huolenpitoa tunteakseen olonsa turvalliseksi ja saadakseen mahdollisimman myönteisen kokemuksen sairaalassa olostaan. Vanhemmat tuntevat lapsensa parhaiten, tietävät hänen tapansa ja tottumuksensa ja osaavat tulkita hänen ilmaisujaan. Tarvitsemme tätä asiantuntemusta suunnitellessamme lapsellenne parhaan mahdollisen hoidon. Tämän vuoksi toivomme, että jompi kumpi vanhemmista olisi lapsen luona niin paljon kuin mahdollista.  

Toinen vanhemmista voi yöpyä osastolla. Vanhempien yöpymistä varten on sairaalassa myös muutamia maksullisia vierashuoneita. Huoneen voi varata sairaalan neuvonnasta p. (014) 269 1559.

Jotta jaksaisitte olla lapsenne kanssa sairaalassa, teidän tulee huolehtia myös omasta hyvinvoinnistanne, riittävästä levosta, ulkoilusta, sekä ravinnosta. Osastolla on vanhemmille tarkoitetut taukotilat, joissa on kahvinkeitin, vedenkeitin, jääkaappi ja mikroaaltouuni. Lasten tuki r.y. tarjoaa kahvit. Henkilökunnalta kuulet tarkempia tietoja tilojen käytöstä. 

Lokakuussa 2011 sairaalakahvio Paussi lahjoitti kannettavan tietokoneen vanhempien käyttöön.

Lapsen vanhempia, sisaruksia sekä muita vieraita varten sairaalassa on sairaalakahvio Paussi. Ruokailla voi myös kahvila-ravintola Caterinassa


Päivitetty 2.1.2014 10:54

in English

© Keskussairaalantie 19 · 40620 Jyväskylä · Puh. (014) 269 1811