Kielivalinta

Valitse kieli: suomeksi på svenska in english

Haku

  

Tietoa palvelusta

 Tekstin koko: a a a a  Tekstiversio   

Murupolku

ksshp.fi

Sisältö

« Takaisin edelliselle sivulle

6.9.2012

TUTKIMUSAPURAHOJA JA TILAPÄISIÄ TUTKIJAN TOIMIA HAETTAVANA

Keski-Suomen sairaanhoitopiirissä on haettavana erityisvaltionosuus (EVO)-rahoitusta yliopistotasoisille terveystieteellisille tutkimushankkeille.

Tutkimussopimuksella voidaan rahoittaa mm. tutkijoiden ja avustavan henkilökunnan palkkaamista, laite- ja materiaalihankintoja ja ulkopuolisia ostopalveluja. Tutkimussopimus voi olla yksi tai useampivuotinen. Nyt käytettävissä oleva määräraha on tarkoitettu uusille yliopistotasoisille tieteellisille tutkimushankkeille ja sellaisille KSSHP:n tutkimushankkeille, jotka on aikaisemmin aloitettu, mutta hanketta ei ole loppuun saakka rahoitettu. KSSHP:ssa työskentelevä henkilön tulee toimia keskeisenä tutkija. Tutkimushankkeen tulee olla tieteellisesti ansiokas ja sairaanhoitopiirin kannalta tärkeä. 

Tutkimussopimushakemus

Tilapäisiä tutkijan toimia myönnetään yliopistotasoista terveystieteellistä tutkimustyötä tekeville tutkijoille lähinnä kirjoitustyöhön tai muuhun projektiluonteiseen työskentelyyn. Tutkijan toimia myönnetään 1 - 3 kuukauden pituisina jaksoina. Tutkijan toimi on henkilökohtainen eikä sitä myönnetä tutkimusryhmille eikä avustavalle henkilökunnalle.

Tutkijakuukausihakemus

Tutkimuksella on oltava yhteys Keski-Suomen sairaanhoitopiiriin.

Johtajaylilääkäri Markku Voutilaiselle osoitetut hakemukset ja liitteet tulee toimittaa 27.9.2012 klo 13.00 mennessä.  

Hakemukset lähetetään 13 täydellisenä kappaleena (1 alkuperäinen ja 12 kopiota) osoitteella: Kirsi Pylvänäinen, Keski-Suomen sairaanhoitopiiri, Keskussairaalantie 19, 40620 Jyväskylä. Paperikopioiden lisäksi hakemus liitteineen lähetetään sähköpostilla osoitteeseen:  kirsi.pylvanainen@ksshp.fi.

Myöhästyneitä tai puutteellisia hakemuksia ei huomioida.

Aikataulu: Tiedetoimikunta arvioi hakemukset lokakuun aikana. ERVA-alueen tutkimustoimikunta arvioi hakemukset ja tekee päätökset marraskuussa 2012, päätökset annetaan tiedoksi hakijaorganisaatioille prosenttiosuuksina viikolla 50. Euromääräinen jako tapahtuu tammi-helmikuussa (kun ministeriön päätöksestä tutkimusEVO-rahoituksesta saadaan). Aikaisintaan rahat ovat käytettävissä huhtikuussa 2013.

Uudet ERVA-alueen yhteiset tutkimushankkeet

Hakuilmoitus ERVA-alueen yhteishankerahoituksesta ja PostDoc-toimista julkaistaan erikseen 1.10.2012.

Lisätietoja: tiedesihteeri Kirsi Pylvänäinen, puh. 51988


Päivitetty 6.9.2012 9:08

in English

© Keskussairaalantie 19 · 40620 Jyväskylä · Puh. (014) 269 1811