Kielivalinta

Valitse kieli: suomeksi på svenska in english

Haku

  

Tietoa palvelusta

 Tekstin koko: a a a a  Tekstiversio   

Murupolku

ksshp.fi » Potilaille ja läheisille » Potilaskoti

Sisältö

 

Majoitusmahdollisuus potilaille ja omaisille

 

Potilaskoti on potilaille, heidän omaisilleen ja läheisilleen yöpymiseen tarkoitettu, maksullinen kerrostalohuoneisto keskussairaalan välittömässä läheisyydessä.

Teillä on mahdollisuus yöpyä potilaskodissa tilanteissa, joissa pitkä matka tai huonot liikenneolosuhteet hankaloittavat saapumistanne tutkimuksiin tai hoitoihin. Tutkimukset ja hoito pyritään nykyään antamaan yhä enemmän polikliinisesti. Sairaalan vuodeosastoille otetaan vain ne potilaat, jotka tarvitsevat hoitoa tai tarkkailua myös yöllä. Voitte yöpyä potilaskodissa myös tutkimusten tai hoitojen jatkuessa peräkkäisinä päivinä, kun tutkimukset eivät edellytä hoitoa sairaalan vuodeosastolla.

 

Potilaskodin varaus ja vuorokausihinta
 
Potilaskodin yöpymispaikka varataan Keskussairaalan neuvonnasta arkisin klo 7.00–20.00 ja viikonloppuisin klo 8.00–19.30 puhelin: (014) 269 1559. Neuvonta sijaitsee Keskussairaalan pääaulassa.

Vuorokausihinta on 30,00 €/vrk. Perhemajoituksessa alle 15-vuotiaan lapsen yöpyminen on maksutonta. Yöpymisestä lähetetään jälkikäteen lasku.

Kelalta on mahdollisuus anoa korvausta yöpymisrahana enintään 20,18 €/yö.

Potilaskodin sijainti ja tilat

Potilaskoti sijaitsee keskussairaalan välittömässä läheisyydessä olevassa kerrostalossa 1. kerroksessa, osoite on Kukkumäentie 24, asunto 3, Jyväskylä.

Potilaskodissa on 6 vuodepaikkaa kahden hengen nais- tai mieshuoneissa. Lisäksi on mahdollisuus kahden hengen huoneen perhemajoitukseen.  

Potilaskodissa on yhteiset tilat ruokailuun sekä yhteiset wc- ja peseytymistilat. Jokaisessa huoneessa on oma televisio. Huoneen varustus on vaatimaton eikä vastaa hotellihuoneen varustusta. 

 

Potilaskodin makuuhuonePotilaskodin keittiö

 

Kirjautuminen ja huoneen luovutus
 
Potilaskotiin kirjaudutaan klo 14.00 mennessä Keskussairaalan neuvonnassa. Sisäänkirjautuminen vastaa hotellikirjautumista ja huoneen luovutus on lähtöpäivänä klo 12.00 mennessä.

Jos avain joutuu kadoksiin, noudatetaan sairaanhoitopiirissä käytössä olevaa menettelyä, jossa yöpyjä joutuu korvaamaan avaimen katoamiseen liittyvät kustannukset.

Ruokailu ja pysäköinti

Potilaskodin asiakkaat voivat käyttää keskussairaalan kahvila-ravintola Caterinan  ja sairaalakahvion palveluita.

Maksullinen pysäköintitalo P-Sairaala on myös potilaskodin asiakkaiden käytettävissä.


suomenkielinen versio | english version

Päivitetty 6.7.2010 15:19

in English

© Keskussairaalantie 19 · 40620 Jyväskylä · Puh. (014) 269 1811