Kielivalinta

Valitse kieli: suomeksi på svenska in english

Haku

  

Tietoa palvelusta

 Tekstin koko: a a a a  Tekstiversio   

Murupolku

ksshp.fi » Sairaalat ja yksiköt » Muut palveluyksiköt » Tekninen huolto » Lääkintätekniikka

Sisältö

 

Lääkintätekniikka

Vastuuyksikön johtaja
Huoltopäällikkö Ari Ruuskanen
puh. (014) 269 1057
sähköposti: etunimi.sukunimi@ksshp.fi
Rakennus 1/000-kerros, N-osa

Huoltosihteeri Johanna Rantala
puh. (014) 269 1458
sähköposti:etunimi.sukunimi@ksshp.fi
Rakennus 1/000-kerros, N-osa

Tehtävät

Lääkintätekniikka on lääketieteellisen tekniikan palveluyksikkö tehtävänään erilaisten potilaan hoitoon ja tutkimukseen käytettävien laitteiden ja välineiden ylläpito- ja asiantuntijatehtävät sekä kyseisten toimitilojen varustelu- ja asiantuntijatehtävät.

Toimintaan kuuluu myös sairaanhoitopiirin potilaalle lääkinnällisen kuntoutuksen tai kotihoidon vuoksi käyttöön luovuttamien sähkölääkintälaitteiden (esim. sähköpyörätuolit, hengityskojeet) edellä mainitut palvelut.

Alueellisena toimintana lääkintätekniikka huolehtii mm. terveyskeskusten röntgenlaitteiden ja audiometrien teknisestä laadunvalvonnasta ja siihen usein liitetystä määräaikaishuollosta. Suoritamme myös terveyskeskusten ja muidenkin terveydenhoitolaitosten erilaisia laitehuoltotehtäviä mahdollisuuksien mukaan.

Lääkintätekniikan toimipiste sijaitsee keskussairaalan N-osassa, kerroksessa 000, johon on opastus sairaalan pääovelta, sekä päiväkirurgisen yksikön sisäänkäynnistä.

Ulkopuolinen liikenne lääkintätekniikkaan on Sädesairaalan liittymästä, Sädesairaalan yläpuolelta johtavaa tietä.

Lääkintätekniikka pyrkii osaltaan avustamaan sairaalan tutkimus ja hoitotoimintaa laitteiden ja tilojen hankesuunnittelusta toteutukseen sekä huolehtii laitteen elinkaaren aikaisesta ylläpidosta aina laitteen poistamiseen saakka.

Päivittäiset toiminnot ja tehtävien jakautuminen: Hankesuunnittelu, hankkeiden ja hankintojen toteutus lääkintätekniikan osalta, tarjouspyyntöjen sisällöllinen laadinta tai ohjaus, tarjousten vertailu, ko. hankintojen valmistelu, toimiyksikön johto.

Ajo-ohje lääkintätekniikkaan (pdf)

Lääkintälaitehuollon tlat

 Sisäänkäynti lääkintätekniikkaan


Päivitetty 31.1.2014 15:23

in English

© Keskussairaalantie 19 · 40620 Jyväskylä · Puh. (014) 269 1811