Kielivalinta

Valitse kieli: suomeksi på svenska in english

Haku

  

Tietoa palvelusta

 Tekstin koko: a a a a  Graafinen versio   

Murupolku

ksshp.fi » Sairaalat ja yksiköt » Keski-Suomen keskussairaala » Perusterveydenhuollon yksikkö » Terveyden edistäminen ja preventio » Toiminta

Sisältö

 

Terveyden edistäminen ja preventio 

Toimipisteemme on perustettu Keski-Suomen sairaanhoitopiirin perusterveydenhuollon yksikköön vuoden 2009 alusta. Yksikön toimintaa ohjaa vahvasti terveydenhuoltolaki.

Yksikkömme toiminnan tarkoituksena on vahvistaa kansantautien ennaltaehkäisyä maakunnassa sekä yhdenmukaistaa hoito- ja neuvontakäytäntöjä. Yksikön henkilökunta tekee tiivistä yhteistyöstä kuntien eri ammattilaisten kanssa. Yhteisytökumppaneitamme ovat mm. sosiaali- ja terveystoimi, kunnan päivähoito, opetustoimi, ruokahuolto, liikunta- ja vapaa-aikatoimi jne. Tuotamme palveluita myös erikoissairaanhoitoon.

Työskentelemme kentän ammattilaisten työn tukena ja yhteistyökumppaneina. Tuotamme neuvontamateriaalia, koulutamme,  tuemme ryhmäohjauksen käynnistämisessä (esim. elämäntaparyhmät). Olemme mukana myös maakunnallisten hoitoketjujen rakentamistyössä sekä jalkautamme hoitokarttoja yhteistyössä terveysasemien henkilökunnan kanssa. Olemme lisäksi käytettävissä myös erilaisiin kehittämishankkeisiin. 

Yksikkö osallistuu myös sairaanhoitopiirin potilaiden ja henkilökunnan terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseen.

Olemme osaavia yhdessä!


Päivitetty 16.7.2013 13:57

in English

© Keskussairaalantie 19 · 40620 Jyväskylä · Puh. (014) 269 1811