Hyvis

Verkkosivusto hyvis.fi tarjoaa hyödyllistä tietoa eri elämäntilanteisiin tai omiin valintoihisi.

Sivuston kautta voit kirjautua OmaHyvikseen käyttämään erilaisia alueellamme olevia sähköisiä palveluita. Kirjautuminen vaatii verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen. 

Ilman kirjautumista voit testata terveytesi erilaisilla lomakkeilla ja terveystesteillä. Voit myös lukea luotettavaa asiantuntijoiden tarkastamaa tietoa hyvinvoinnista ja terveydestä. 

Sähköisen asioinnin palveluita lisätään Keski-Suomen sairaanhoitopiirin alueella. Ajantasaiset tiedot käytettävissä olevista sähköisistä palveluista löydät Keski-Suomen Hyvis-sivuilta.

Hyviksen sähköisiä palveluita

Ajanvarauspalvelut

Sähköinen ajanvarauspalvelu on tällä hetkellä käytössä osassa Jyväskylän yhteistoiminta-alueen (JYTE) toimipisteitä.

Esitietolomakkeet

Terveydenhuolto voi pyytää sinua täyttämään esitietolomakkeen sähköisesti ennen vastaanotolle tai toimenpiteeseen tuloa. Sähköinen tietojen keruu lisää potilaan hoitoon osallistumista ja parantaa tietojen oikeellisuutta.

Yhteydenottolomakkeet

Soittamisen sijaan voit ajankohdasta riippumatta ottaa kiireettömissä asioissa yhteyttä sinua hoitavaan yksikköön täyttämällä sähköisen yhteydenottopyyntö lomakkeen. Hoitavan yksikön henkilökunta käsittelee yhteydenottosi ja vastaa sinulle Hyviksen viestillä tai soittamalla.

Terveystestit

Näiltä sivuilta löydät testejä, jotka auttavat arvioimaan omia terveystottumuksia. Kootusti löydät tietoa terveydestä ja terveystestejä myös Omahoitopolut.fi sivustolta.

Tietoturvallinen viestinvälitys

Turvallisen viestinvälityksen avulla voit pitää yhteyttä terveydenhuollon ammattilaisen kanssa tietoturvallisessa ympäristössä. Se on tarkoitettu kiireettömien asioiden hoitoon korvaamaan puhelimitse tapahtuvia yhteydenottoja.

Kysy ravitsemusterapeutilta

Ravitsemusterapeutilta voit kysyä ravintoon ja syömiseen liittyvistä asioista. Kysymyksiin vastaa laillistettu ravitsemusterapeutti. 

Katso Hyvis-video: