Maakunnallinen kehittäjäverkosto

Keski-Suomen sairaanhoitopiirin perusterveydenhuollon yksikkö ylläpitää maakunnallista kehittäjäverkostoa. Verkosto kokoaa yhteen Keski-Suomen maakunnassa kehittämistyötä tekeviä ja kehittämistyöstä kiinnostuneita sosiaali - ja terveydenhuollon ammattilaisia. Toiminnan tavoitteena on tukea perusterveydenhuollon ammattilaisia heidän kehittämistyössään ja yhtenäistää hyviä käytänteitä alueella kehittäjäverkostoa apuna käyttäen. Tällä hetkellä toiminta keskittyy kahteen eri verkostoon: kotihoito/vuodeosastot ja vastaanottotoiminta. Kehittäjäverkosto tekee myös itsenäistä kehittämistyötä.

Kehittäjäverkosto kokoaa lisäksi osaamisen kehittämisen tarpeita maakunnasta.

Verkostolla on omat arkkisivut, joihin pääsee intermetson kautta.

Yhteystiedot:

Asiantuntijalääkäri Anneli Kuusinen-Laukkala
anneli.kuusinen@ksshp.fi
(014) 269 5156

vs. Asiantuntijahoitaja Petra Mahlamäki
petra.mahlamaki@ksshp.fi
(014) 269 5849

Linkkejä:

Innokylä

Innokylän sivuilla tiedotetaan perusterveydenhuollon kehittämiseen liittyvistä ajankohtaisista asioista kuten tapahtumista, uutisista ja koulutuksista. Innokylän sivustoja ylläpitävät SOSTE Suomen sosiaali ja terveys ry, Suomen kuntaliitto (KL) ja Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL)

Tutustu Rohtopaja-menetelmään.

Täältä löydät työkaluja ja menetelmiä, joiden avulla kehittämistoimintaa voidaan tehokkaasti tukea ja sitouttaa henkilöstö sekä saada kaikkien asiantuntemus hyödynnettyä. Sivuilta löytyy mm. rohtopajakäsikirja, rohtomylly ja rohtotähti, jotka toimivat kehittämisen työkaluina.