Kielivalinta

Valitse kieli: suomeksi på svenska in english

Tietoa palvelusta

 Tekstin koko: a a a a    

Murupolku

Rekrytointi » Harjoitteluun sairaanhoitopiirille

Sisältö

 

Harjoitteluun sairaanhoitopiirille

Tervetuloa harjoitteluun!
  • Sosiaali- ja terveysalan harjoittelu
  • Muiden alojen harjoittelut
  • TE-toimisto/työharjoittelu ja työelämävalmennus
  • TET -harjoittelijat

Oppilaitosyhteistyö

Keski-Suomen sairaanhoitopiiri on opetussairaala, jossa eri alojen ammatillisten oppilaitosten ja korkeakoulujen opiskelijoilla on mahdollisuus suorittaa opiskeluun liittyvää harjoitteluaan. Harjoittelijoita on mm. ammattikorkeakouluista, sosiaali- ja terveysalan oppilaitoksista, yliopistoista, kaupan- ja hallinnon sekä tekniseltä aloilta. Lisäksi sairaanhoitopiirin henkilökuntaa on mahdollista hyödyntää eri alojen asiantuntijoina oppilaitoksissa. Koulutuskäytöstä tehdään erillinen sopimus oppilaitoksen tai korkeakoulun kanssa.

Sosiaali- ja terveysalan harjoittelu

Keski-Suomen sairaanhoitopiirin eri yksiköt tarjoavat sosiaali- ja terveysalan opiskelijoille monipuolisia, ammatillista kasvua tukevia harjoittelupaikkoja opintojen eri vaiheissa. Meillä Keski-Suomen sairaanhoitopiirissä harjoittelee vuosittain noin 800 sosiaali- ja terveysalan opiskelijaa ja heidän ohjaamiseensa osallistuu koko henkilöstö. Lisätietoa ammattitaitoa edistävän harjoittelun ja työssä oppimisen käytänteistä saat hoitotyön sivustolta.

Muiden alojen harjoittelut

Muista harjoittelumahdollisuuksista voi tiedustella suoraan yksiköistä tai rekrytoinnista rekrytointipäällikkö (014) 269 1382, rekrytointisihteeri (014) 269 1383.

Muiden yksiköiden yhteystietoja

TE-toimiston kautta tulevat harjoittelijat

Työ- ja elinkeinotoimiston kautta tulevien harjoittelijoiden, työelämävalmennuksen ja työkokelun paikkavarauksista ja sopimuksista huolehtii keskitetysti sairaanhoitopiirin rekrytointi, rekrytointisihteeri (014) 269 1383.

TET -harjoittelijat

Koululaisten TET-harjoittelupaikoista huolehtii keskitetysti sairaanhoitopiirin rekrytointi, rekrytointisihteeri (014) 269 1383. TET-harjoitteluun voidaan ottaa 9-luokkalaisista ylöspäin.


Päivitetty 13.11.2012 15:25

in English