Harjoitteluun tultaessa

Henkilöstöpalvelupiste palvelee sinua muun muassa seuraavissa asioissa. Muista ottaa henkilöllisyystodistus aina mukaan, kun asioit henkilöstöpalvelupisteessä.

Käyntiosoite:
Rakennus 21 B, 2. kerros (sädesairaalan ja pääsairaalan välissä harmaa pitkä rakennus)

Palveluajat ma - ti ja to - pe klo 8.00 - 15.45, ke klo 8.00 - 12.00

Pääsääntöisesti otathan yhteyttä sähköpostitse henkilostopalvelupiste@ksshp.fi . Puhelimitse tavoitat meidät ma -ke ja  to- pe klo 8.00 - 14.00 (ke klo 08.00-12.00) numerosta 014-269 1182. Tarvittaessa voit jättää myös soittopyynnön sähköpostilla tai puhelimella.

Pysäköinti

Keskussairaala-alueella ei valitettavasti ole opiskelijoille maksutonta pysäköintitilaa. Auton voit jättää sairaalan lähellä sijaitsevan Hippoksen pysäköintialueelle. Tähän kuitenkin tarvitsee erillisen pysäköintiluvan, jonka saat henkilöstöpalvelupisteestä. Hippokselta sairaalalle on lyhyt, noin 5 - 10 minuutin kävelymatka.

Mikäli suinkin mahdollista, niin käytä harjoittelusi aikana julkisia liikennevälineitä tai kulje lyhyt välimatka jalkaisin tai pyörällä. Pyörille löytyy pysäköintitilaa eri puolilta sairaala-aluetta.

Pukeutuminen ja pukeutumistilat

Keski-Suomen sairaanhoitopiirissä harjoittelua tai työssä oppimista suorittavat opiskelijat saavat suojavaatetuksen (housupuku) harjoittelun ajaksi. Mukaan tulee ottaa nimineula ja asianmukaiset työkengät. Sairaanhoitopiiri ei tarjoa opiskelijoille sukkia tai kenkiä. Sukkia käytetään myös kesäaikaan.

Avaimet pukeutumistiloihin saat henkilöstöpalvelupisteestä opiskelijavastaavan tekemää tilausta vastaan. Henkilöstöpalvelupisteessä myös neuvotaan sinua löytämään oma pukeutumistilasi. Lisätietoja voit kysyä opetusylihoitaja Matti Puhakaiselta (etunimi.sukunimi@ksshp.fi).

Kuvakortti

Jos harjoittelujaksosi kestää yli kaksi viikkoa, sinulla tulee olla Keski-Suomen sairaanhoitopiirin myöntämä kuvakortti.  Kuvakortin voit hakea sairaanhoitopiirin henkilöstöpalvelupisteestä yksikkösi opiskelijavastaavan tekemää tilausta vastaan. Tarkemmat ohjeet kuvakortin saamiseksi löytyvät oheisesta linkistä: Kuvakorttiohje

Tullessasi harjoitteluun, voit noutaa avaimet 1-3 päivää ennen harjoittelujakson alkua tai ensimmäisen harjoittelupäivän aikana. Samalla otamme kuvan ja tulostamme KSSHP:n kuvakortin henkilöstöpalvelupisteessä.Tutustuthan ennakkoon myös harjoitteluyksikön osastokuvaussivustoon.

Harjoittelun päättyessä

Palauta avaimet ja kuvakortti henkilöstöpalvelupisteeseen. Palauttamattomasta avainnipusta ja kuvakortista peritään 50 € maksu Yleiskirjeen 1/2016 mukaisesti.