Tieteellinen toiminta

Näiltä sivuilta löydät ohjeita tutkimuksen tekemiseen.

HUOM! KSSHP:n tutkimuslupien käsittelyssä on viivettä johtuen koronatilanteesta (etätyö), muuttoon liittyvistä asioista sekä tutkimuskoordinaattorivajauksesta.

**************************************************************************************************************

Tutkimuspalvelut toimivat rajoitetusti viikoilla 12-14/2021

Toivomme, että toimitatte mahdolliset toiveet tutkimusvapaista ja työsopimuksista viimeistään viikolla 11 Anna Puupposelle (anna.puupponen@ksshp.fi), jotta sopimukset ehditään saada kuntoon ennen huhtikuun alkua.

Hoidamme viikoilla 12-14 vain kiireellisiä ja välttämättömiä asioita sekä vastaamme rajoitetusti sähköposteihin ja puhelimeen, joten tutkimuslupahakemusten, sopimusten ym. tutkimusasioiden käsittely siirtyy pääsääntöisesti viikolle 15 ja siitä eteenpäin. Pahoittelemme asioiden mahdollista viivästymistä!

**************************************************************************************************************

Otathan tutkimuskoordinaattoreihin yhteyttä hyvissä ajoin suunnitellessasi tutkimusta tai muissa tutkimukseen liittyvissä kysymyksissä.

Keski-Suomen sairaanhoitopiirissä tehdään runsaasti tutkimusta. Tutkimukset vaihtelevat kansainvälisistä hankkeista paikallisiin opinnäytetöihin. Sosiaali- ja terveydenhuollon ympäristö luo omat vaatimuksensa tutkimustyölle. Tutkimuksia säädellään monilla laeilla, asetuksilla ja ohjeilla. Tämän vuoksi kaikille KSSHP:ssa tehtäville tutkimuksille ja opinnäytetöille on haettava organisaation tutkimuslupaa

KSSHP:ssa haluamme kannustaa ja tukea eri vaiheessa olevia tutkijoita. Tutkijalle pyritään mahdollistamaan tutkijana kehittyminen kliinisen työn rinnalla esim. tarjoamalla asianmukaisia tiloja, varusteita sekä tietojenkäsittelyohjelmia.

Me tutkimuskoordinaattorit autamme tutkijoita esimerkiksi tutkimuslupahakemukseen, tutkimusrahoitukseen ja tutkimusvapaisiin liittyvissä asioissa.

Täältä löydät tietoa KSSHP:ssä tehtävistä tutkimuksista

************************************************************************

Toisiolakiin liittyvissä aineistokyselyissä voitte ottaa yhteyttä

KSSHP:n kehityspäällikkö Mikko Koskimaa (etunimi.sukunimi@ksshp.fi)

************************************************************************

Ohjausta saat päivittäin ottamalla yhteyttä joko sähköpostitse (etunimi.sukunimi@ksshp.fi) tai puhelimitse.

tutkimuskoordinaattori

tutkimuskoordinaattori (ma)

Päivi Lampinen

Anna Puupponen

puh. 014 269 5134

puh. 014 269 3536