Tutustu työmahdollisuuksiimme ja liity osaavaan joukkoomme!

Tervetuloa töihin!

Tule suosittuun sairaalaamme töihin! Olemme maan suurin keskussairaala ja meillä työskentelee 3 700 eri alojen ammattilaista. Henkilöstömme tarjoaa lähes kaikkien lääketieteellisten erikoisalojen palveluita.

Lippulaivanamme on tutkimus- ja kehittämistoiminta, mistä yhtenä esimerkkinä on laatusertifikaatilla palkittu oppimisympäristö Tietotaitokeskus. Sairaalamme on koulutusmyönteinen, uusinta teknologiaa hyödyntävä opetussairaala. Terveysalan opiskelijat ovat arvioineet meillä saadun ohjauksen ja opetuksen erinomaiseksi (CLES-mittari). Sairaanhoitopiirimme keskus sijaitsee viihtyisässä ja nuorekkaassa Jyväskylässä.

Vuonna 2020 valmistuva uusi keskussairaalamme, Sairaala Nova, on moderni, potilaslähtöisyyteen perustuva sairaala. Sairaala Nova tulee tarjoamaan mm. uudet optimoidut toimintamallit, lyhyet etäisyydet, älykkään potilaiden ohjauksen ja opastuksen sekä turvallisen ja terveellisen työympäristön. Terveydenhuollon eri ammattilaiset sijoittuvat Sairaala Novassa siten, että eri alojen konsultointi ja yhteistyö helpottuvat. Vuodeosastojen yhden hengen potilashuoneet mahdollistavat yksityisyyden sekä vähentävät infektioriskiä.

Tarjoamme töitä niin ammattilaisille kuin opiskelijoillekin moniammatillisissa työyhteisöissä. Tutustu kiinnostaviin vaihtoehtoihimme!

Avoimet työpaikat