Keskussairaalan Drive-in-koronanäytteenottopiste on nyt avattu

Julkaistu 31.8.2020 klo 16.46

Tänään 31.8. avattiin uusi koronavirusnäytteenottopiste keskussairaalan ja uuden Sairaala Novan rakennustyömaan välille (vanha Showroom). Näytteenottopisteestä löytyy Drive in-näytteenotto sekä lisää tavallisia näytteenottopisteitä.

Myös uuteen näytteenottoon saavutaan vain terveydenhuollon ammattilaisen antamalla ajanvarauksella. Saavuthan uusille näytteenottopisteille vain silloin, jos aikasi on varattu niille. Tarpeeton liikkuminen testausalueella on kielletty.

Alla olevasta videosta näet oikeaoppisen saapumisreitin Drive-in-näytteenottopisteelle. Napauttamalla videosta suomenkieliset tekstitykset päälle saat lisätietoa reitistä.

Mikäli epäilet saaneesi koronavirustartunnan, tulee ensin olla yhteydessä kaupungin terveydenhuoltoon verkossa Omaolo.fi-palvelun kautta tai soittamalla neuvontanumeroon 014 266 0133 (ma–pe klo 8–16 ja la–su klo 9–15 ja muina aikoina keskitetyn päivystyksen neuvontanumeroon 116 117). Siellä arvioidaan näytteenoton tarpeellisuus ja ohjataan asiakas näytteenottoon.