Chat-palvelu

Keski-Suomen sairaanhoitopiirin yleiseen ohjaukseen tarkoitetussa chat-palvelussa asiakkaat voivat kysyä matalalla kynnyksellä mieltä askarruttavia kysymyksiä ja saada näihin asiantuntijan luotettavan vastauksen. Kysymykset voi esittää täysin nimettömänä.

Chatin kautta ei voida käsitellä potilastietoja ja siksi siellä ei voida antaa henkilökohtaista ohjausta. Mikäli asiakasta askarruttava asia edellyttää potilastietojen avaamista, ammattilainen ohjaa asiakasta soittamaan.

Päihdetuki-chat

KSSHP:n päihdetuki-chat on auki kahtena arkipäivänä viikossa: keskiviikkoisin ja torstaisin klo 9-10. 

Chat on tarkoitettu niille, joita oma tai läheisen päihteiden käyttäminen mietityttää. Palvelun kautta voi saada päihdehoitajalta tietoa päihteistä ja niiden haitoista sekä tuki- tai hoitopalveluista.

Chattiin pääsee tämän sivun chat-kuvakkeesta tai tästä linkistä: Päihdetuki-chat. Palvelu aukeaa verkkosivuillamme chat-kuvakkeesta myös Päihdehoitajatoiminta-sivulla sekä Psykiatrian sivulla

Lastenlääkäri-chat

Lastenlääkäri-chat on avoinna vuorokauden ympäri.

Chat-palvelu on robottipohjainen ja se on tarkoitettu perusterveiden 0-10-vuotiaiden lapsipotilaiden vanhemmille. Chat-palvelussa voi kysyä mm. lasten tavallisimmista taudeista, ravitsemuksesta, vastasyntyneen hoidosta ja uniasioista.

Chattiin pääsee tämän sivun chat-kuvakkeesta tai tästä linkistä: Lastenlääkäri-chat. Palvelu aukeaa verkkosivuillamme chat-kuvakkeesta myös Lastentautien ja Lastenneurologian sivuilta sekä Lastentautien poliklinikanLastenosaston, Lasten päiväosaston ja Lastenneurologian poliklinikan yksikkösivuilta.