Chat-palvelu

Keski-Suomen sairaanhoitopiirin yleiseen ohjaukseen tarkoitetussa chat-palvelussa asiakkaat voivat kysyä matalalla kynnyksellä mieltä askarruttavia kysymyksiä ja saada näihin asiantuntijan luotettavan vastauksen. Kysymykset voi esittää täysin nimettömänä.

Chatin kautta ei voida käsitellä potilastietoja ja siksi siellä ei voida antaa henkilökohtaista ohjausta. Mikäli asiakasta askarruttava asia edellyttää potilastietojen avaamista, ammattilainen ohjaa asiakasta soittamaan.

Kätilö-chat

Kätilö-chat on auki kahtena arkipäivänä viikossa: maanantaina ja perjantaina klo 12-14.

Chat on suunnattu raskaana oleville ja synnyttäneille äideille. Palvelun kautta äidit voivat saada kätilöltä tietoa mm. raskauteen, synnytykseen ja synnytyksen jälkeiseen vauva-arkeen liittyvissä kysymyksissä. Kysymykset voi esittää täysin anonyymisti.

Chattiin pääsee tämän sivun chat-kuvakkeesta tai tästä linkistä: Kätilö-chat. Palvelu aukeaa myös verkkosivujemme Synnytys-osiosta sekä Synnytyssalin ja Äitiys- ja sikiötutkimuspoliklinikka Gravidan yksikkösivuilta.

Järjestämme myös teema-chatteja, jolloin paikalla on asiantuntija vastaamassa teeman mukaisiin kysymyksiin. Näistä tiedotamme hyvissä ajoin erikseen KSSHP:n verkkosivuilla ja some-kanavissa.

Päihdetuki-chat

KSSHP:n päihdetuki-chat on auki kahtena arkipäivänä viikossa: keskiviikkoisin ja torstaisin klo 9-10. 

Chat on tarkoitettu niille, joita oma tai läheisen päihteiden käyttäminen mietityttää. Palvelun kautta voi saada päihdehoitajalta tietoa päihteistä ja niiden haitoista sekä tuki- tai hoitopalveluista.

Chattiin pääsee tämän sivun chat-kuvakkeesta tai tästä linkistä: Päihdetuki-chat. Palvelu aukeaa verkkosivuillamme chat-kuvakkeesta myös Päihdehoitajatoiminta-sivulla sekä Psykiatrian sivulla

Lastenlääkäri-chat

Lastenlääkäri-chat on avoinna vuorokauden ympäri.

Chat-palvelu on robottipohjainen ja se on tarkoitettu perusterveiden 0-10-vuotiaiden lapsipotilaiden vanhemmille. Chat-palvelussa voi kysyä mm. lasten tavallisimmista taudeista, ravitsemuksesta, vastasyntyneen hoidosta ja uniasioista.

Chattiin pääsee tämän sivun chat-kuvakkeesta tai tästä linkistä: Lastenlääkäri-chat. Palvelu aukeaa verkkosivuillamme chat-kuvakkeesta myös Lastentautien ja Lastenneurologian sivuilta sekä Lastentautien poliklinikanLastenosaston, Lasten päiväosaston ja Lastenneurologian poliklinikan yksikkösivuilta.