Forsante esitietolomakkeen täyttöohje

Forsante esitietolomakkeen voi täyttää sähköisenä henkilökohtaisilla pankkitunnuksilla, mobiilivarmenteella tai kertakäyttötunnuksella. Kertakäyttötunnuksen sähköistä täyttöä varten saa sairaalasta kirjeellä tai käynnin yhteydessä. Huomioi, että täyttäessäsi lomaketta toisen puolesta käytät tunnistautumiseen hänen henkilökohtaisia tunnuksiaan. Mikäli sinulla ei ole sähköistä täyttömahdollisuutta, voit täyttää ja palauttaa sairaalasta lähetetyt paperiset lomakkeet. Lähettämäsi esitiedot tarkistetaan vielä kanssasi ennen mahdollista toimenpidettä.

Aloita esitietolomakkeen täyttäminen painamalla Forsante esitietolomakkeen täyttö omilla tunnuksilla tai Forsante esitietolomakkeen täyttö kertakäyttötunnuksella – painiketta.

Tämän jälkeen sinulle avautuu tunnistautumissivu, jonne voit syöttää tunnuksesi. Sisäänkirjautumisen ja käyttöehtojen hyväksymisen tarkistamisen jälkeen  paina Täytä lomake – linkkiä sivun oikeasta reunasta.


Tämän jälkeen täytä monisivuinen lomake vastaamalla kaikkiin kysymyksiin ja siirry seuraavalle sivulle painamalla sivun alareunassa olevaa Seuraava-painiketta. Mikäli täytät lomakkeen jonkun muun puolesta, kirjoita Esitietojen täyttäjä - kohtaan oma nimesi sekä Täyttäjän puhelinnumero - kohtaan oma puhelinnumerosi.


Lomakkeen viimeisellä sivulla paina Tallenna-painiketta, jolloin sinulle avautuu tietojen tarkistussivu. Muokkaa tarvittaessa antamiasi tietoja ja paina lopuksi Lähetä vastaukset - painiketta. Kun lomake on lähetetty onnistuneesti, saat varmistuksena vaalean sinisellä pohjalla Lomake palautettu onnistuneesti -ilmoituksen.


Kun lopetat palvelun käytön, paina ruudun oikeassa yläreunassa olevaa Kirjaudu ulos -painiketta.

Mahdollisissa ongelmatilanteissa

Mikäli sinulla on teknisiä ongelmia sähköisen asiointipalvelun käytössä, tarkista ensiksi että sinulla on käytössäsi uusin selainversio. Forsante toimii ainakin seuraavilla selaimilla:

Internet Explorer, versio 7.0 tai uudempi Mozilla Firefox, versio 3.0 tai uudempi Safari, versio 3.0 tai uudempi Google Chrome , versio 41.0

Mikäli tekniset ongelmat jatkuvat, pyydämme ilmoittamaan niistä mahdollisimman pian Valuecoden tekniseen tukeen. Tuen sähköpostiosoite on tuki@valuecode.com

Forsante on internetselaimella käytettävä terveydenhuollon ja sosiaalitoimen asiointipalvelu. Palvelun tuottaa sähköiseen asiointiin ja tietoturvallisuuteen erikoistunut Valuecode Oy.