eAsiointi

Sähköisen asioinnin sivusto hyvis.fi on väylä eAsiointiin Keski-Suomessa.

Sivuston kautta voit kirjautua OmaHyvikseen käyttämään erilaisia alueellamme olevia sähköisiä palveluita. Kirjautuminen vaatii verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen. 

Sähköisen asioinnin palveluita lisätään Keski-Suomen sairaanhoitopiirin alueella. 

eAsioinnin sähköisiä palveluita

Ajanvarauspalvelut

Sähköinen ajanvarauspalvelu on tällä hetkellä käytössä osassa Seututerveyskeskuksen ja Jyväskylän yhteistoiminta-alueen (JYTE) toimipisteitä.

Esitietolomakkeet

Terveydenhuolto voi pyytää sinua täyttämään esitietolomakkeen sähköisesti ennen vastaanotolle tai toimenpiteeseen tuloa. Sähköinen tietojen keruu lisää potilaan hoitoon osallistumista ja parantaa tietojen oikeellisuutta.

Yhteydenottolomakkeet

Soittamisen sijaan voit ajankohdasta riippumatta ottaa kiireettömissä asioissa yhteyttä sinua hoitavaan yksikköön täyttämällä sähköisen yhteydenottopyyntö lomakkeen. Hoitavan yksikön henkilökunta käsittelee yhteydenottosi ja vastaa sinulle Hyviksen viestillä tai soittamalla.

Tietoturvallinen viestinvälitys

Turvallisen viestinvälityksen avulla voit pitää yhteyttä terveydenhuollon ammattilaisen kanssa tietoturvallisessa ympäristössä. Se on tarkoitettu kiireettömien asioiden hoitoon korvaamaan puhelimitse tapahtuvia yhteydenottoja.

Katso Hyvis-video: