Tervetuloa tutustumaan Sairaala Nova -projektiin

Sairaala Nova kiinnostaa yhä enenevässä määrin keskisuomalaisia, suomalaisia ja kansainvälisiä sidosryhmiä. Vastauksena kasvavaan kiinnostukseen olemme rakennuttaneet työmaan läheisyyteen Sairaala Novan esittelytilan eli showroomin, joka mahdollistaa uuden sairaalan esittelyn ja vierasryhmien vastaanottamisen.

Showroomin tavoitteena on

  • luoda ja vahvistaa Sairaala Novan mielikuvaa
  • konkretisoida suunnitelmia sekä
  • antaa ajan tasalla olevaa tietoa projektin etenemisestä

Samalla Showroom kertoo ja tukee sairaalan tarinaa: Sairaala Novan sisustussuunnittelua inspiroi keskisuomalaiset kansallispuistot. Tavoitteena on, että kansallispuistojen luontoteema tuodaan sairaalan asiakkaiden ja henkilökunnan lähelle mm. sisustussuunnittelun, muotojen ja värien avulla. Kansallispuistoteemaa tukee myös Sairaala Novaan tuleva taide, kuva- ja äänimaailma sekä valaistus.

Esittelytila on toteutettu konttiin, joka on räätälöity showroomin vaatimuksiin ja käyttötarkoitusta varten. Showroom on SRV:n ja KSSHP:n yhteinen markkinointiponnistelu, joka tukee sekä SRV:n että Sairaala Novan brändiä.

Mitä projektin showroomilla tapahtuu?

Showroomilla voi mm. kuunnella yleisesitystä projektista ja Sairaala Novasta, tutustua sairaalaan tulevaan taiteeseen sekä kurkata Sairaala Novan tiloja virtuaalisesti 3D-mallin avulla.

Esittelytilassa on noin 30 henkilölle istumapaikat esitysten seuraamiseen.

Missä showroom sijaitsee?

Uuden sairaalan n. 120 m² esittelytila löytyy työmaan ylärinteeltä rakennus 4:n läheltä.

Katso kartasta showroomin sijainti. Kuvan saa suuremmaksi klikkaamalla.

Milloin Sairaala Nova -projektiin pääsee tutustumaan showroomilla?

5.3.2018 lähtien Sairaala Nova -projektiin on päässyt tutustumaan jokainen Sairaala Novasta kiinnostunut. Tervetuloa tutustumaan uuteen sairaalaan showroomilla tiistaisin klo 14:00–16:00.

Loma-aikojen aukioloajat kannattaa varmistaa ottamalla yhteyttä johonkin seuraavista projektitiimin jäsenistä (etunimi.sukunimi@ksshp.fi):

  • Kia Paasivirta, projektikoordinaattori
  • Merja Koski, projektisihteeri

Showroom on suljettu heinäkuussa 2019.

Voit olla meihin yhteydessä, jos haluat varata ryhmällesi ajan Sairaala Novan esittelylle (esittelyt viikolla klo 8:00 - 16:00 (17:00) välillä).