Sairaala Novan virtuaalinen vihkiäistilaisuus 1.12.2020

Julkaistu 30.11.2020 klo 12.08

Keski-Suomen Sairaala Novan virtuaalinen vihkiäistilaisuus järjestetään tiistaina 1.12.2020 klo 12.00 alkaen. Virtuaalinen vihkiäistilaisuus kestää noin tunnin ja on avoin kaikille kiinnostuneille. Tilaisuutta voi seurata joko livestreamina tai jälkikäteen KSSHP:n verkkosivuilta tai Youtube -kanavalta. 

Vihkiäistilaisuutta pääset seuraamaan tämän linkin kautta.

Tilaisuus sisältää useita erilaisia elementtejä ja sitä seuraamalla on mahdollisuus kurkistaa mm. Sairaala Novan sisätiloihin, taiteeseen ja siellä oleviin huippulaitteisiin esimerkiksi leikkaussaleissa. Sairaala Novan tarinaa avataan katsojille erilaisten haastattelujen ja näkökulmien kautta.

Tilaisuus päätettiin järjestää koronavirustilanteen vuoksi hyvin pienimuotoisesti. Paikan päällä vieraina ovat vain ne haastateltavat henkilöt, joiden läsnäolo ei vaadi matkustamista. Tilaisuudessa noudatetaan ajankohtaisten suositusten ja rajoitusten mukaisia turvatoimia koronaviruksen leviämisen estämiseksi.

Vihkiäistilaisuuden ohjelma

 • Tilaisuuden avaus
  KSSHP:n johtaja Juha Kinnunen

 • Mistä idea tehdä Keski-Suomeen täysin uusi sairaala?
  KSSHP:n valtuuston puheenjohtaja Leena Yksjärvi, KSSHP:n hallituksen puheenjohtaja, maakuntaneuvos Leila Lindell sekä KSSHP:n entinen johtaja Jouko Isolauri

 • Keski-Suomen Sairaala Novassa on Jyväskylän kaupungin ylläpitämää toimintaa mm. Novan terveysasema, Novan hammashoitola ja Kaupunginsairaalan Novan osastot. Millaista yhteistyötä erikoissairaanhoidon kanssa odotetaan?
  Jyväskylän kaupunginjohtaja Timo Koivisto ja perusturvan toimialajohtaja Kati Kallimo

 • Uudet tilat ja toiminnot. Mitä uutta Sairaala Nova tarjoaa potilaille ja henkilökunnalle? KSSHP:n johtaja Juha Kinnunen, johtajaylilääkäri Juha Paloneva sekä johtajaylihoitaja Heljä Lundgrén-Laine

 • Sairaala Novan suunnittelu ja rakentaminen
  JKMM:n pääarkkitehti Teemu Kurkela, Sairaala Novan projektijohtaja Mikko Jylhä sekä SRV:n toimitusjohtaja Saku Sipola

 • Sairaaloiden ja yliopistojen välinen yhteistyö ja sen merkitys terveydenhuollon kehittymiselle
  Jyväskylän yliopiston rehtori Keijo Hämäläinen ja Turun yliopiston emeritusprofessori Kalervo Väänänen

 • Finlandia -hymni (nauhoitettu etukäteen)
  Lapsen ääni -kuoro, johtajana Matias Lahti

 • Ohjelman välipaloina nähdään kurkistuksia eri puolille Novaa.Tervetuloa kuulolle – livenä tai myöhemmin!