Pysäköinti keskussairaalan alueella

Ajoreitti pysäköintitaloon on muuttunut.

(Kuvan saa ladattua klikkaamalla linkkiä)

Yleistä pysäköinnistä

Keskussairaalan alueella on aluepysäköintikielto, joten asiakkaat voivat pysäköidä vain maksullisille paikoille. Pysäköintiä keskussairaalan alueella valvoo kaupungin pysäköinnin valvoja.

Siniset ja vihreät alueet on tarkoitettu potilas/asiakaspysäköintiin.

Huom! Pysäköinti päivystyksen sisäänkäyntien edessä on ehdottomasti kielletty.

Pysäköintitalosta pääsee sairaalaan sujuvimmin toisesta kerroksesta.

Maksukäytäntö ja hinnat

Pysäköintitalossa (P-Sairaala) maksetaan pysäköintimaksu poistuttaessa. Ulkoalueilla pysäköintimaksu maksetaan jätettäessä auto pysäköintipaikalle.

Pysäköintitalossa pysäköintimaksu ovat

Ensimmäinen alkava tunti 1,50 €
Toinen alkava tunti 1 €
Seuraavat alkavat tunnit á 1 €
Yksi vuorokausi 8,50 €
Kuukausikortti 70 €
Vuosikortti 770 €
Kadotettu P-lipuke alkaen 15,00 €

Linja-autopysäkkien välissä olevalla pysäköintialueella (sininen alue) maksu on 2 €/h. Sinisellä alueella maksu on ensimmäiseltä tunnilta 1 €, toiselta tunnilta 1 € ja seuraavilta tunneilta 0,5 €.

Rakennuksen 15 (Sädesairaala) edustalla (vihreä alue) saa pysäköidä vain luvalla. Maksu ensimmäiseltä tunnilta on 1 €, toiselta tunnilta 1 € ja kolmannelta ja neljänneltä tunnilta 0,5 € eli yhteensä 3 €. Tällä kolmen euron maksulla voi pysäköidä vuorokauden.

Automaattiin käyvät 20, 50 sentin sekä 1 ja 2 euron kolikot. Pysäköintitaloon käyvät 50 sentin sekä 1 ja 2 euron kolikot ja 5, 10, 20 euron setelit. Korttimaksumahdollisuus on kaikilla pysäköintitalon automaattikassoilla (4 kpl) ja useimmissa ulkopaikkojen pysäköintimittareissa. Ulkoalueilla on käytössä myös EasyPark-kännykkämaksusovellus.